Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μια Ξεχωριστή Εκδήλωση Για Την Πρόληψη Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια Ξεχωριστή Εκδήλωση Για Την Πρόληψη Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού Στην Ηλιούπολη

Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει η πρωτοβουλία «Ηλιουπολίτισσες» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Η εκδήλωση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 19:30 στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Ηλιούπολης, έχει τίτλο «Μ΄ΑΓΑΠΩ» πρόκληση για αναμέτρηση και Νίκη» έχει στόχο να περάσει το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές κι ένας καρκίνος μαστού δεν θα στερήσει από καμία γυναίκα τη Χαρά της Ζωής, του Έρωτα και της Δημιουργίας.

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, που είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη της νόσου, η ιδρύτρια της πρωτοβουλίας «Ηλιουπολίτισσες» κ. Γωγώ Τσακογιάννη μαζί με άλλα δύο μέλη της ομάδας -την Χρύσα Δουζένη και την Ζωή Γλυκού θα ανέβουν στη σκηνή και θα συνομιλήσουν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν με ειλικρίνεια συναίσθημα κι αυτοσαρκασμό. Στην συζήτηση θα παρεμβαίνουν μια σειρά επιστημόνων και ειδικών που θα διαφωτίζουν κρίσιμες πτυχές της νόσου και θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές πρόληψης.

Οι επιστήμονες που θα πλαισιώνουν την συζήτηση είναι οι Παύλος Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Τσιρώνης  ιατροί χειρουργοί μαστού, Αλέξανδρος Αρδαβάνης, ιατρός Παθολόγος-Ογκολόγος,  Γεώργιος Ανυφαντάκης, ιατρός Ακτινολόγος-Ακτινοδιαγνώστης, Κίμων Ταμπαρόπουλος, ιατρός Πλαστικός Χειρουργός και Μαρία Κωνσταντινοπούλου, Ψυχολόγος. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γιώτα Πώχου.

311332639 472040698291379 246077076767285838 n 1 Μια Ξεχωριστή Εκδήλωση Για Την Πρόληψη Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ