Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρέμβαση Μπασούρη Για Τον Ηλεκτροφωτισμό Στην Ηλιούπολη – «Άμεση Ανάγκη Τα LED Στην Πόλη»

Η ερώτηση του πρώην αντιδημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο και οι δηλώσεις του στο ilioupolinews.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παρέμβαση Μπασούρη Για Τον Ηλεκτροφωτισμό Στην Ηλιούπολη – «Άμεση Ανάγκη Τα LED Στην Πόλη»

Την ανάγκη για την επίσπευση των διαδικασιών στο ζήτημα της εγκατάστασης λαμπτήρων LED σε όλη την Ηλιούπολη τόνισε σε δηλώσεις του στο ilioupolinews o δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και πρώην αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης.

«Δεν γίνεται οι γειτονικοί Δήμοι να έχουν εγκαταστήσει εδώ και καιρό τα LED και εμείς να είμαστε τόσο πίσω» δήλωσε ο 35αρης αιρετός, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε σχετική ερώτηση προς τη διοίκηση του Δήμου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο, ο κ. Μπασούρης ρώτησε σχετικά με την εξέλιξη της μελέτης σκοπιμότητας για την τοποθέτηση LED, την οποία ο Δήμαρχος είχε δεσμευθεί να φέρει προς συζήτηση τον περασμένο Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τον κ. Μπασούρη να παρεμβαίνει ζητώντας να έλθει το θέμα το συντομότερο στο συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσει αυτή η πολύ σημαντική μεταρρύθμιση για την πόλη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει καθυστερήσει να έρθει προς συζήτηση, καθώς οι τεχνική υπηρεσία έχει ρίξει όλο το βάρος στην αξιοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

«H πόλη μας έχει φωτισμό περασμένων δεκαετίων και αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. Είναι ζήτημα ασφάλειας και υποχρέωση μας απέναντι στους συμπολίτες μας από τους οποίους ακούω διαρκώς παράπονα. Είναι άμεση ανάγκη να προχωρήσει το ζήτημα των LED» τονίζει στο ilioupolinews ο κ. Μπασούρης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςLED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ