Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιουπολης: «Εθνικιστικό Τραγουδάκι Το Μακεδονία Ξακουστή» – Συγχαρητήρια Στη Φιλαρμονική

Μία ανακοίνωση με αφορμή τη μαθητική παρέλαση που έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη εξέδωσε η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης.

Η ανακοίνωση βάλλει κατά του δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ανακοίνωσης, ζήτησε από την φιλαρμονική του Δήμου να παιανίσει το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή», κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τα μέλη της μπάντας.

Η λαϊκή συσπείρωση χαρακτηρίζει το εμβατήριο «εθνικιστικό τραγουδάκι» και δίνει συγχαρητήρια στα μέλη της συμφωνικής ορχήστρας που αρνήθηκαν να εκτελέσουν την επιθυμία της δημοτικής αρχής.

Τέλος η λαϊκή συσπείρωση καταγγέλλει τον δήμαρχο για πολιτικό τυχοδιωκτισμό ενόψει των εκλογών.

Αναλυτικα ολόκληρη η ανακοίνωση:

Τα παιδια της φιλαρμονικης έδειξαν ήθος και παλικαριά!

Στάθηκαν απέναντι στην Δημοτική Αρχή που, με όχημα τον εθνικισμό, επιχείρησε να αξιοποίηση την σημερινή παρέλαση για να αλιεύσει ψηφουλάκια, απαιτώντας από την φιλαρμονική να παραμερίσει το πρόγραμμα της και να κλείσει την παρέλαση με το εθνικιστικό τραγουδάκι «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα».
Τα παιδιά αρνήθηκαν!!! Τότε οι μικροφωνικές πήραν μπροστά και παίζοντας τον «εθνικιστικό παιάνα» εξουδετέρωσαν το πρόγραμμα της Φιλαρμονικής!!!
Ο νυν δήμαρχος της πόλης κος Βαλασσόπουλος απέδειξε και σήμερα ότι δεν έχει κανένα δισταγμό, στον τυχοδιωκτισμό. Κρατώντας ψηλά και σταθερά την σημαία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, ανακάλυψε προσφάτως ότι η συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την σφραγίδα τους και με ανοιχτούς τους αλυτρωτισμούς, για το διαίρει και βασίλευε στην περιοχή, έχει φέρει αντίδραση άρα και ψωμί για  ψήφους.
Γι αυτό και τούτες τις μέρες ντύνεται πατριώτης, εναλλάσσοντας το κουστούμι του κοσμοπολιτισμού με την φουστανέλα του εθνικισμού. Οι δυο όψεις της αστικής τάξης που τις εναλλάσσει και πάντα με οδηγό τα κέρδη της. Το εθνικιστικό τραγουδάκι απλά το κερασάκι στην φαρέτρα του αστού πολιτικού νυν Δημάρχου  που βλέπει  το λαό ως πόπολο,  τυφλό και δεμένο στα γεωστατηγικά συμφέροντα της αστικής τάξης, έτοιμο  αν χρειαστεί να χύσει και το αίμα του για τα συμφέροντα της.
Τα παιδιά της Φιλαρμονικής απέδειξαν ότι οι νέοι, οι καλλιτέχνες έχουν  γνώση, παλικαριά και κότσια. Εμείς να τους πούμε μόνο Μπράβο και να υποκλιθούμε μπροστά τους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ