Facebook Pixel

Δημοτικα

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Ο Κ. Ψυρρόπουλος Και Η Παράταξή Του Είναι Μέρος Του Προβλήματος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Ο Κ. Ψυρρόπουλος Και Η Παράταξή Του Είναι Μέρος Του Προβλήματος»

Βολές κατά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Στάθη Ψυρρόπουλου εξαπολύει ο επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης κ. Αλέξανδρος Μπουγάς με δήλωση του.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η εξαγγελία του νέου Δημάρχου για το «Σχέδιο έκτακτης αντιμετώπισης καθαριότητας» στο οποίο ζητούσε τη συνδρομή των πολιτών στον καθαρισμό της πόλης. Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή, η παράταξη του ΚΚΕ αναφέρει πως «Ο Δήμαρχος επιχειρεί να μπαλώσει τρύπες της διοίκησης με μια κίνηση που θα έχει ένα στιγμιαίο αποτέλεσμα και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την απελπισία του κόσμου για αυτό το ζήτημα», προσθέτωντας:

«Ο κύριος Ψυρρόπουλος και η παράταξή του είναι μέρος του προβλήματος. Ο κύριος δήμαρχος δεν είναι «νέο αίμα» στη διοίκηση του δήμου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας επί διοίκησης της παράταξής του. Επομένως, γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στην καθαριότητα του δήμου».

Μάλιστα ο κ. Μπουγάς αφήνει υπόνοιες για μελλοντικές βλέψεις του δήμου σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. «Αναρωτιόμαστε, μήπως η δημοτική αρχή προσπαθεί να εμφανίσει την κατάσταση αδιέξοδη για να φέρει από την πίσω πόρτα τον «καλό ιδιώτη» που θα μας σώσει;»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Ο Κ. Ψυρρόπουλος Και Η Παράταξή Του Είναι Μέρος Του Προβλήματος»
  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Μακάρι να έρθει ο Ιδιώτης και το συντομότερο προσδοκώ!!!!

  2. Ο/Η τσίρος λέει:

    Στην ανακοίνωση διάβασα ότι: “Άλλωστε την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει και στις υπηρεσίες πρασίνου που ο δήμος πληρώνει 117.000€ σε εργολάβο για να κάνει τη μισή δουλειά από αυτή που θα μπορούσαν να κάνουν οι υπάλληλοι του δήμου , με κατάλληλη στελέχωση και τον απαραίτητο εξοπλισμό”.. Αυτό από μόνο του χρειάζεται έρευνα από εισαγγελέα. Ποιος όμως θα ενδιαφερθεί?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ