Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Ψίχουλα Οι Μειώσεις Των Δημοτικών Τελών»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Ψίχουλα Οι Μειώσεις Των Δημοτικών Τελών»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης με αφορμή τις ανακοινώσεις για μείωση δημοτικών τελών το 2021.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, «Μια μείωση 7 λεπτών του ευρώ στην κατοικία και 0,5 λεπτών για την Επαγγελματική Στέγη, παρουσιάζονται από την μεν Δημοτική Αρχή ως γενναία μείωση τελών(!!!) και «ως μια καλή προσπάθεια» από τις παρατάξεις που τα ψήφισαν (Ψυρρόπουλος, Ευσταθίου, Ασβεστάς)».

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης: «Τα ψίχουλα των απαλλαγών που ψήφισαν αντάμα Δημοτική Αρχή και οι άλλες Δημοτικές Παρατάξεις περισσότερο είναι ένας προσχηματικός και επικοινωνιακός φερετζές, για να συσκοτίσουν την μεγάλη αφαίμαξη που γίνεται αυτό τον διάστημα, σε βάρος των εργατικών λαϊκών νοικοκυριών, με αιχμή τα Δημοτικά Τέλη και τους φόρους». Αποφεύγουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις να πουν ότι μικροεπαγγελματίες και νοικοκυριά, θα συνεισφέρουν άμεσα και επιτόπου στα έσοδα του Δήμου για το  2021, με ένα επιπλέον ποσό, που θα ξεπεράσει το 1 εκ ευρώ! Το άμεσο αποτέλεσμα της επιβάρυνσης επί δυο (για 2020 και 2021) εκείνων των νοικοκυριών που μπήκαν στην διαδικασία της δήλωσης των επιπλέον τετραγωνικών που για την πόλη μας άγγιξαν ήδη τα 235χιλιαδες τετραγωνικά!!!»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ