Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κύμα Αλληλεγγύης Προς Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Τρόφιμα & Παιχνίδια Ενόψει Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κύμα Αλληλεγγύης Προς Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Τρόφιμα & Παιχνίδια Ενόψει Χριστουγέννων

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους αποδεικνύουν τις τελευταίες εβδομάδες πολίτες, φορείς, συλλογικότητες και επιχειρηματίες στην Ηλιούπολη, προσφέροντας τεράστιες ποσότητες τροφίμων και παιχνιδιών προς το κοινωνικό παντοπωλείο.

Τόσο ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πούλος, όσο και η υπεύθυνη των εθελοντών κ. Σκλαβενίτη είναι αντιμέτωποι με έναν τεράστιο όγκο προσφορών και δωρεών προς την κοινωνική δομή του Δήμου που βοηθάει καθημερινά δεκάδες οικογένειες συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Χαρακτηριστική είναι η προσφορά της οικογένειας Τοπακιτζιάν, η οποία για άλλη μια χρονιά διέθεσε ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα στο παντοπωλείο, καθώς και η μεγάλη προσφορά του συλλόγου Λάνασσα, ο οποίος προσέφερε στον Δήμο δεκάδες παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών. Αλλά και πολλοί άλλοι φορείς και παρατάξεις της πόλης βοηθούν, δίνοντας σημαντική «ανάσα» στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Με αυτό το «κύμα» αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, οι Ηλιουπολίτες θα εξασφαλίσουν σε πολλούς συνδημότες τους χαρούμενες γιορτές και ένα γεμάτο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, συνδράμοντας καταλυτικά στη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων σε τοπικό επίπεδο.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ