Facebook Pixel

Αθλητικα

Κυκλοφόρησαν Τα Διαρκείας Της Ηλιούπολης Με «Άρωμα» Superleague 2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κυκλοφόρησαν Τα Διαρκείας Της Ηλιούπολης Με «Άρωμα» Superleague 2

Και επίσημα κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας της Ηλιούπολης, οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση του κοινού από σήμερα Τρίτη 6/9/2022.

Η διοίκηση της ομάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Ηλιουπολίτες να στηρίξουν την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα και να γεμίσουν το γήπεδο τη νέα αγωνιστική σεζόν, δημιουργώντας 2 κάρτες: Μία απλή με κόστος 130 ευρώ και μια VIP, με κόστος 200 ευρώ, η οποία αφορά σε διακεκριμένες θέσεις με ειδικά δερμάτινα καθίσματα που θα τοποθετηθούν στις εξέδρες του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης.

Πως Θα Τα Αποκτήσετε

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα τόσο από τα γραφεία της ομάδας στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, όσο και από το cafe Indigo (Βύρωνος 3, Ηλιούπολη) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι αιτούντες θα πρέπει να συμπληρώσουν στην ειδική φόρμα που θα τους χορηγηθεί -πέραν των προσωπικών τους στοιχείων- και τα εξής:

  • Τον αριθμό της ταυτότητας τους
  • Τον ΑΜΚΑ τους
  • Τον Α.Φ.Μ τους

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@ilioupolifc.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ