Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκίνησαν Οι Εγγραφές Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης – Τα Δικαιολογητικά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκίνησαν Οι Εγγραφές Στους Βρεφονηπιακούς Του Δήμου Ηλιούπολης – Τα Δικαιολογητικά

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το ΚΑΦΑΔΗΛ του Δήμου Ηλιούπολης καλεί όλες τις εργαζόμενες και άνεργες μητέρες να καταθέσουν αίτηση εγγραφής στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Εγγραφή Βρεφών και Νηπίων Χωρίς την Καταβολή Τροφείων Σχολικού Έτους 2022-2023» , στο οποίο οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στις 24:00.

Τι Πρέπει Να Γνωρίζουν Οι Αιτούντες – Τα Δικαιολογητικά Εγγραφής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης, στα Παραρτήματα Αγωγής εγγράφονται βρέφη και νήπια αποδεδειγμένα εργαζόμενων και άνεργων μητέρων που είναι κάτοικοι ή /και δημότες Ηλιούπολης. Για την εγγραφή των παιδιών κατά την περίοδο 2022-2023 λαμβάνεται υπόψη η ηλικία που θα έχουν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ψηφιακά με τη χρήση των κωδικών του taxisnet στην ειδική διαδικτυακή πύλη του Δήμου http://aitiseisvn.ilioupoli.gr , ενώ οι προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΑΦΑΔΗΛ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης έως τις 13 Ιουλίου 2022.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ