Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχή Κρούσματα Δολοφονίας Αδέσποτων Με Φόλες Στην Οδό Φραντζή Στην Ηλιούπολη

Δύο φρικτές δολοφονίες αδέσποτων στην Ηλιούπολη την περασμένη εβδομάδα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχή Κρούσματα Δολοφονίας Αδέσποτων Με Φόλες Στην Οδό Φραντζή Στην Ηλιούπολη

Συνεχή περιστατικά δολοφονίας αδέσποτων ζώων παρατηρούνται στην οδό Φραντζή στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με καταγγελία που ανάρτησε η ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης στη σελίδα της στο Facebook, άγνωστος τοποθετεί συστηματικά φόλες στο συγκεκριμένο στενό, με αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να βρεθούν νεκρά δύο αδέσποτα γατάκια, ένα την Τρίτη και ένα το Σάββατο. Κάποιος περίοικος φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον δράστη, καθώς δίπλα στο δεύτερο νεκρό γατάκι βρέθηκε γραμμένη η φράση  “Ντροπή σου”.

Η αστυνομία έχει ήδη ειδοποιηθεί και η ΖΕΗ απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να έρθει σε επαφή μαζί της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνεχή Κρούσματα Δολοφονίας Αδέσποτων Με Φόλες Στην Οδό Φραντζή Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Rena F.Mikou λέει:

    Ένα αποτρόπαιο συμβάν συνέβη πέρυσι τον Μάιο. Βρέθηκε καμένος (μάλλον τον κομμάτιασαν πριν το κάψιμο) ένας όμορφος μεγάλος γάτος στο πάρκο της Αγ. Μαύρας, που κυκλοφορούσε εκεί και ήταν γνωστός στη γειτονιά από την φιλική του συμπεριφορά προς τους ανθρώπους. Αυτό που βρέθηκε ήταν το μισό του σώμα, χωρίς κεφάλι, καλυμμένο με ένα μαύρο υλικό, ίσως πίσσα, που γυάλιζε τη νύχτα. Ένα ή δυο ποδαράκια (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα μου είχαν πει) ήταν κομμένα λίγο πιο πέρα από το σώμα. Τα ποδαράκια ήταν άκαυτα και από αυτά κατάλαβαν οι φίλοι μου ποιος γατούλης ήταν. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ