Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Alert! – Συνελήφθη και Ανακρίνεται Από Τις Αλβανικές Αρχές Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης

Στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου έχει οδηγηθεί αυτή την ώρα και ανακρίνονται από την αλβανική αστυνομία ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και κορυφαίο στέλεχος της ομογενειας στη Βόρεια Ηπειρο Αντρέας Κούρτης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Alert! – Συνελήφθη και Ανακρίνεται Από Τις Αλβανικές Αρχές Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης

Στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου έχει οδηγηθεί αυτή την ώρα και ανακρίνονται από την αλβανική αστυνομία ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και κορυφαίο στέλεχος της ομογένειας στη Βόρεια Ήπειρο Αντρέας Κούρτης.

O Ανδρέας Κούρτης προσήχθη πριν λίγη ώρα μαζί με άλλα τέσσερα σημαίνονται στελέχη της ομογένειας στη Βόρεια Ήπειρο και έως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της προσαγωγής και ανάκρισης των τεσσάρων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως είπε, να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψή του από τις αλβανικές Αρχές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ