Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Koρτζίδης: «Να Απομακρυνθεί Το ΚΥΤ – Λάθος Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Στον Υμηττό»

Άλλος ένας αυτοδιοικητικός από την Αργυρούπολη που εκφράζει την αντίθεση του στη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στην έκταση του ΚΥΤ.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Koρτζίδης: «Να Απομακρυνθεί Το ΚΥΤ – Λάθος Το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Στον Υμηττό»

Πληθαίνουν οι φωνές αυτοδιοικητικών από τον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού σχετικά γύρω από την υπόθεση του ΚΥΤ και της ενδεχόμενης χωροθέτησης νέου κοιμητηρίου στην περιοχή.

Αυτή τη φορά,  τη σκυτάλη πήρε ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης, ο οποίος σε δημόσια παρέμβαση του κάνει λόγο για άμεση ανάγκη απομάκρυνσης του ΚΥΤ από τα σύνορα Ηλιούπολης-Αργυρούπολης, αναφέροντας μάλιστα πως θεωρεί λανθασμένη την επιλογή για δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

«Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι θα μπορούσε να γίνει εκεί διαδημοτικο νεκροταφείο χωρίς να γίνει και νεο ΚΥΤ, ή ακόμη και με την απομάκρυνση του ήδη υπάρχοντος, αυτό κατά τη γνώμη μας δεν θα ήταν σωστό.
Γιατί σχεδόν όλοι οι δήμοι που συνορεύουν με τον Υμηττό ζητούν τη νομιμοποίηση εγκαταστάσεων που ήδη έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν στο βουνό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ο πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ