Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Λουκέτο Στα Σχολεία Λόγω Κορωνοϊού – Ανοικτά Μόνο Τα Δημοτικά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Λουκέτο Στα Σχολεία Λόγω Κορωνοϊού – Ανοικτά Μόνο Τα Δημοτικά

Ο κύβος ερρίφθη για το κλείσιμο των σχολείων εν μέσω lockdown, μετά από τα όσα προανήγγειλε το Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τη Δευτέρα 9/11/2020,  φαίνεται πως αναστέλλουν τη λειτουργία τους όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, πλην των δημοτικών σχολείων, καθώς η ομάδα των λοιμωξιολόγων έκρινε πως τα παιδιά μικρότερης ηλικίας δεν είναι στις επίφοβες ομάδες για μετάδοση του ιού. Aνοικτά θα παραμείνουν επίσης – σύμφωνα με τις πληροφορίες- τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί.

Με SMS Η Μετάβαση Μαθητών Στο Σχολείο Από Γονείς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο πράγματα θα απαιτούνται για την μετάβαση των μαθητών στο σχολείο από τους γονείς τους: Πρώτον,η αποστολή SMS ( Επιλογή 4) και δεύτερον ένα πιστοποιητικό της Διεύθυνσης του σχολείου, στην οποία αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας των μαθητών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπουργική απόφαση που θα εξειδικεύει τα μέτρα αλλά και θα καθορίσει εκ νέου τι θα συμβεί με την τηλεκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ