Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κλέφτης Άρπαξε 32.000 Ευρώ Από Ηλικιωμένο Ζευγάρι Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Κλέφτης Άρπαξε 32.000 Ευρώ Από  Ηλικιωμένο Ζευγάρι Στην Ηλιούπολη

Θύμα απάτης έπεσε ένα ηλικιωμένο ζευγάριτο πρωί της Τρίτης στην Ηλιούπολη. Ο κλέφτης κατάφερε να τους εξαπατήσει και να αποσπάσει από το σπίτι τους το ποσό των 32.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enikos.gr, ο δράστης χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του ηλικιωμένου ζευγαριού με σκοπό να τους εξαπατήσει. Η ανυποψίαστη 84χρονή γυναίκα άνοιξε την πόρτα με σκοπό να μάθει τι θέλει ο άγνωστος άνδρας, ενώ ο σύζυγός της ηλικιωμένης βρισκόταν ξαπλωμένος στην κρεβατοκάμαρα λόγω του ότι αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο δράστης με το επιχείρημα ότι γνώριζε την ανιψιά τους και ότι βρισκόταν σε ανάγκη, τους έπεισε να του δώσουν το ποσό των 400 ευρώ για ένα χρέος που υποτίθεται πως είχε, προκειμένου να μην πάει στην φυλακή.

Η υπερήλική γυναίκα πείστηκε να ενδώσει στον εκβιασμό αυτό και έτσι έδωσε το ποσό των 400 ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια της μικρής απουσίας της από τον χώρο ο επιτείδιος κατάφερε να κλέψει το ποσό των 32.000 ευρώ που το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φυλαγμένο σε σημείο του σπιτιού.

Η ηλικιωμένη επιστρέφοντας συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ενώ ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και έγινε καταγγελία, με την υπόθεση να διερευνάται.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ