Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταστροφή Των Πανό Της ΚΝΕ Καταγγέλει Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Καταγγελία από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταστροφή Των Πανό Της ΚΝΕ Καταγγέλει Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Την καταστροφή πανό της ΚΝΕ για τη σημερινή εκδήλωση της στην Ηλιούπολη καταγγέλει με ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Πρόκειται για πανό που καλούσαν τους πολίτες στη σημερινή απογευματινή εκδήλωσητης ΚΝΕ και της ΠΕΑΕΑ με αφορμή την 28η Οκτωβρίου. Όπως καταγγέλει η λαϊκή συσπείρωση «τα πανό ενόχλησαν κάποια φασιστοειδή και εκδήλωσαν το μένος τους  καταστρέφοντας τα».

Η ανακοίνωση, τελειώνει αναφέροντας τα εξής:

«Ας είναι βέβαιοι ότι τα βρώμικα χέρια τους, όσο ψηλά και αν επιχειρούν να τα σηκώνουν, δεν μπορούν ούτε να αγγίξουν ούτε να  λερώσουν το μεγαλείο της ιστορίας του Λαού μας. Τους Αγώνες για την προάσπιση της Ανεξαρτησίας της χώρας, ενάντια στο Φασισμό και τους ντόπιους συνεργάτες του, την έγραψε παλληκαρήσια και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν αστοί δημοσιολόγοι, ΕΕ και αλλά Ανθρωποειδή σαν και αυτά που δρουν νύχτα στην πόλη, 80 χρόνια μετά επιχειρούν να την βρωμίσουν ή να την ρίξουν λήθη. Το    Αίμα των χιλιάδων ηρώων του Λαού μας είναι πολύ ακριβό φυλαχτό για το μέλλον του αγωνιζομένου λαού μας, για να τους αφήσει να βυσσοδομούν».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καταστροφή Των Πανό Της ΚΝΕ Καταγγέλει Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Geranistas λέει:

    Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να μπει το link της πηγής για να διαβάσουμε ολόκληρη την καταγγελία???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ