Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί: Καταγγελίες Για Συναλλαγές Με Την ΕΤΑΔ Από Υποψήφια Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί”.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Παράταξη ΗλιουπΌλοι Μαζί: Καταγγελίες Για Συναλλαγές Με Την ΕΤΑΔ Από Υποψήφια Του Δημάρχου Ηλιούπολης

Σε μια δημόσια καταγγελία προχώρησε η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου κ. Ευτυχία Ασπιώτη, έχει  συναλλαγές με την ΕΤΑΔ για την μίσθωση οικοπέδου που συγκαταλέγεται στη δημόσια περιουσία, γεγονός που -κατά την παράταξη του Γ. Χατζηδάκη-  “θεσμικά διευκολύνει ντε-φάκτο την θέση της ΕΤΑΔ, σαν διαχειριστή της ακίνητης περιουσίας μας”. Μάλιστα, υπάρχουν και καταγγελίες για περίφραξη του οικοπέδου, γεγονός που -σύμφωνα με τους καταγγέλοντες- θέτει υπο αμφισβήτηση την δημόσια περιουσία, από μία υποψήφια αιρετή.

Το εν λόγω οικόπεδο έχει μισθωθεί από την κ. Ασπιώτη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς το διπλανό οικόπεδο φιλοξενεί βρεφονηπιακό σταθμό που της ανήκει.

Τι Απαντά Η κ. Ασπιώτη

Μετά τη δημοσιεύση της καταγγελίας από την παράταξη του κ. Χατζηδάκη, η κ. Ασπιώτη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι από το έτος 2017 γίνεται από τον παιδικό σταθμό «Παιδική Φωλιά» επί της Λεωφόρου Μαρίνου Αντύπα και Κυδαθηναίων χρήση του όμορου ακάλυπτου χώρου για αμιγώς παιδαγωγικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων των παιδιών του παιδικού σταθμού με την καλλιέργεια φυτών, λαχανικών, βοτάνων, λουλουδιών κ.α.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος ήταν ανοιχτός και είχε καταντήσει κυριολεκτικά τόπος εναπόθεσης σκουπιδιών και μπαζών.

Ήδη, μετά τον καθαρισμό του και την περίφραξη την οποία βάλαμε, είναι πλέον προστατευμένος πλήρως και αξιοποιημένος προς όφελος των μικρών παιδιών αλλά και των περιοίκων. Παράλληλα, είναι προσβάσιμος σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εισέλθει να δει τις δράσεις που πραγματοποιούνται ή απλώς να περιηγηθεί.

Για τη συγκεκριμένη χρήση όχι μόνο δεν έχω συναλλαγεί ποτέ με την ΕΤΑΔ Α.Ε., αντίθετα στις αρχές Μαρτίου αυτή μου απέστειλε εξώδικο καλώντας με άμεσα να εκκενώσω τον συγκεκριμένο χώρο, άλλως να καταβάλω υψηλό μίσθωμα, αδιαφορώντας για τις παιδαγωγικές ανάγκες των μικρών παιδιών και το όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αναρωτιέμαι λοιπόν τι και ποιούς εξυπηρετεί η διαστρέβλωση της πραγματικότητας που γίνεται και γιατί ενοχλεί το γεγονός ότι μεταμορφώσαμε έναν σκουπιδότοπο σε τόπο δημιουργικής απασχόλησης μικρών παιδιών.

Είναι φανερό ότι η δολιότητα και η αμάθεια κάποιων δεν έχει όρια. Γι’αυτό, μετά την απάντηση μου αυτή, περιμένω από αυτούς να ανασκευάσουν όσα διασπείρουν ψευδώς σε βάρος μου, διαφορετικά να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ