Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Καταγγελία Για Άγριο Ξυλοδαρμό Ζώου Μπροστά Στα Μάτια Αστυνομικών

Ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά τετράποδου στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Καταγγελία Για Άγριο Ξυλοδαρμό Ζώου Μπροστά Στα Μάτια Αστυνομικών

Ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά ζώου σημειώθηκε, σύμφωνα με καταγγελία, χθες στο κέντρο της Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλουσα η οποία δεν επιθυμεί να αποκαλυφθούν δημόσια τα στοιχεία της, χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια του περιπάτου της με τον σκύλο της, δέχτηκε επίθεση από ένα pitbul στην οδό Κουντουριώτου. Λίγα λεπτά μετά την επίθεση και ενώ περαστικοί είχαν συγκεντρωθεί προς βοήθεια στο σημείο, εμφανίστηκε ο νεαρός ιδιοκτήτης του pitbul ο οποίος σταμάτησε την επίθεση και άρχισε να χτυπά αλύπητα με κλοτσιές το σκυλί. Παρά την επίθεση και το σοκ που υπέστη, η καταγγέλουσα ισχυρίζεται πως τόσο η ίδια όσο και οι περαστικοί φώναζαν στον ιδιοκτήτη του pitbul να σταματήσει την κακοποίηση, ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε απτόητος.

Την ίδια στιγμή, περνούσε από το σημείο περιπολικό, με τους αστυνομικούς να βλέπουν το περιστατικό βίας κατά του ζώου. Ο δράστης οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου έφτασε και η καταγγέλουσα λίγη ώρα αργότερα. Όπως αναφέρει η καταγγέλουσα στο ilioupolinews.gr, στον νεαρό επιβλήθηκε απλά ένα διοικητικό πρόστιμο της τάξης των 300 ευρώ λόγω έλλειψης “τσιπ” στο δεσποζόμενο pitbul, ενώ δεν κινήθηκε η αυτόφορη διαδικασία, όπως προβλέπεται σε περίπτωση κακοποίησης ζώου, η οποία μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια αστυνομικών και δεκάδων περιοίκων.

Και οι καταγγελίες δεν σταματούν εδώ: Σύμφωνα με την άτυχη γυναίκα, ο νεαρός ιδιοκτήτης του pitbul κατέγραφε στα στοιχεία που η ίδια έδινε στον αξιωματικό υπηρεσίας χωρίς την συγκατάθεση της, χωρίς ο αξιωματικός να αντιδράσει.

Τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από την δράση του τμήματος Ηλιούπολης είναι πολλά, ενώ το περιστατικό έχει διασταυρωθεί και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ilioupolinews.gr με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ