Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Απόπειρα Εμπρησμού Στην Ηλιούπολη – Τι Αναφέρει Ο Δήμαρχος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Απόπειρα Εμπρησμού Στην Ηλιούπολη – Τι Αναφέρει Ο Δήμαρχος

Σε απόπειρα εμπρησμού οφείλεται η σημερινή φωτιά στο ρέμα της πικροδάφνης σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης ο Γιώργος Χατζηδάκης αναφέρει πως 2 νεαροί έβαλαν φωτιά στο πρανές τμήμα του ρέματος Πικροδάφνης κοντά στο γεφυράκι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον εν υπηρεσία ευρισκόμενο δημοτικό πυροφύλακα, που αντέδρασε με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με το δίκυκλό τους.

Ο υπάλληλος του Δήμος, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα, ενώ τη φωτιά κατέσβησε πλήρως το πυροσβεστικό “Ηλιούπολη 1” του Δήμου Ηλιούπολης, που άμεσα κατέφθασε, με τους εθελοντές της “ΕΟΔΠΗ”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δημάρχου η δημοτική αρχή θα δείξει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά, τονίζοντας παράλληλα πως η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για εθελοντικές περιπολίες και περιφρούρηση του βουνού είναι εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ