Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καρναβάλι Ξανά Στην Ηλιούπολη Μετά Από 15 Χρόνια – Στις 23 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καρναβάλι Ξανά Στην Ηλιούπολη Μετά Από 15 Χρόνια – Στις 23 Φεβρουαρίου 2020

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η διεξαγωγή καρναβαλιού στην Ηλιούπολη, καθώς χθες (15/1) ο Δήμαρχος της Πόλης μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ ενημέρωσαν φορείς και σχολεία σχετικά με τον προγραμματισμό για το καρναβάλι του 2020 στην πόλη.

Η αρχή είχε γίνει, όταν στην ψήφιση του προϋπολογισμού τον περασμένο Νοέμβριο, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε κονδύλι ύψους 15.000 ευρώ για την διεξαγωγή καρναβαλιού στην πόλη, κάτι που φαίνεται πως λαμβάνει “σάρκα και οστά”.  Στην καρναβαλική παρέλαση θα συμμετέχουν φορείς και σχολεία του Δήμου, ενώ τον συντονισμό των εκδηλώσεων θα έχει ο ΠΑΟΔΗΛ.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους φορείς που θα συμμετέχουν και δεσμεύθηκε για μια άρτια διοργάνωση. Το καρναβάλι θα διεξαχθεί στην Ηλιούπολη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καρναβάλι Ξανά Στην Ηλιούπολη Μετά Από 15 Χρόνια – Στις 23 Φεβρουαρίου 2020
  1. Ο/Η Σιμόπουλος Γιώργος λέει:

    Για μια ακόμα φορά η Δημοτική Αρχή αγνόησε την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων και δεν την ειδοποίησαν!!!
    Βλέπεις η Ένωση υπερασπίζεται τους αυτοαπασχολούμενους στις γειτονιές της πόλης και όχι τον την Δημοτική Αρχή και τον Εμπορικό Σύλλογο της (Κεντρικής πλατείας) Ηλιούπολης, που αποδέχεται τις “Λευκές Νύχτες”, το “Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου” και τα χάπενινγκ που θέλουν να διοργανώνουν στο κέντρο της πόλης, σε βάρος των μικρομάγαζων των γειτονιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ