Facebook Pixel

Τοπικα

Καρναβάλι 2024: To Πρόγραμμα Των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καρναβάλι 2024: To Πρόγραμμα Των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Στην Ηλιούπολη

Πλούσιο πρόγραμμα και δράσεις περιλαμβάνει το φετινό ηλιουπολίτικο καρναβάλι, με τον Δήμο Ηλιούπολης να διοργανώνει πληθώρα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Φέτος, το καρναβάλι στην πόλη μας συνοδεύεται από έναν καλό σκοπό, καθώς θα ενισχύσει χρηματικά την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος θα χειρουργηθεί στις ΗΠΑ, με τον Δήμο να ευελπιστεί στην συμπλήρωση των χρημάτων που απαιτούνται για την κάλυψη των εξόδων.

Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Σάββατο 9/3/2024 – Το Κυνήγι Του Χαμένου Θησαυρού

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού post Καρναβάλι 2024: To Πρόγραμμα Των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Στην Ηλιούπολη

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 17:00 – 19:00, ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει το «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» με αφετηρία και τελικό προορισμό την Πλατεία Φλέμινγκ. Στην δράση συνδράμει το «Σώμα Ελληνικου Οδηγισμού», ενώ στόχος είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την κυκλοφορία στην πόλη μας, την ανακάλυψη μικρών, κρυφών μυστικών, τη συνεργασία και φυσικά το παιχνίδι. 

Στην συγκεκριμένη δράση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορείτε να σχηματίσετε την ομάδα σας και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ έως τις 6 Μαρτίου.

Κυριακή 10/3/2024 – Καρναβαλική Παρέλαση

karnavali post Καρναβάλι 2024: To Πρόγραμμα Των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Στην Ηλιούπολη

Η μεγάλη εκδήλωση για τις φετινές απόκριες θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με την καρναβαλική παρέλαση στην οποία θα συμμετάσχουν σχολεία και φορείς της πόλης. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 στην πλατεία Φλέμινγκ, ενώ στο τέλος της θα υπάρχει αποκριάτικο party στην κεντρική πλατεία της πόλης με τους παρέα με τους Zαν Μπατίστ, Jackpot Danny Darlas, Στέλιο Λεγάκη και Dj Μaria Papidaki (Best 92,6), καθώς και με τον DJ Panagiotis Nakis.

Kυριακή 17/3/2024 – Παιδικό Αποκριάτικο Party & Παραδοσιακό Γλέντι Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας

17martiou post 1 Καρναβάλι 2024: To Πρόγραμμα Των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων Στην Ηλιούπολη

Στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου εντάσσεται για πρώτη φορά και η πλατεία Ανεξαρτησίας, καθώς στις 17 Μαρτίου θα διεξαχθεί παιδικό αποκριάτικο πάρτι με Ξυλοπόδαρους, Μασκότ, Face Painting, μπαλονοκατασκευές, σερπαντίνες, χορό με συνοδεία DJ για παιδικό ξεφάντωμα, διασκέδαση και λιχουδιές.

Στις 13:00μ.μ. – 15:00μ.μ. της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει Παραδοσιακό γλέντι, πλέκοντας γαϊτανάκι με παραδοσιακούς χορούς της Νάξου από τον Χορευτικό Σύλλογο «Μέθεξις» με παραδοσιακές στολές. Θα υπάρχει Live Μουσική.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ