Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κάλεσμα Χατζηδάκη Για Εθελοντές Για Την Προστασία Του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κάλεσμα Χατζηδάκη Για Εθελοντές Για Την Προστασία Του Υμηττού

Ανοικτό κάλεσμα προς τους Ηλιουπολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προστασία του Υμηττου απευθύνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με ανακοίνωση του.

Ανταποκρινόμενος θετικά στα συγκινητικά μηνύματα συμπολιτών, που καθημερινά λαμβάνει και με στόχο να ενισχύσει την επίβλεψη και στην  πρόληψη πυρκαγιάς στην περιοχή μας, ο δήμαρχος απευθύνει κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να συμμετέχει στις εθελοντικές περιπολίες στους δρόμους, που συνορεύουν με τον Υμηττό, σε πάρκα της πόλης, στο ρέμα της Πικροδάφνης και σε άλλα κρίσιμα σημεία.

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα προστατεύσουμε την πόλη μας, το περιβάλλον και το βουνό μας, από κάθε κίνδυνο και επιβουλή», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Τι Χρειάζεται Για Να Συμμετάσχετε

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μια ψηφιακή φόρμα και δηλώνοντας την ημέρα και την βάρδια που μπορούν να συμμετέχουν, εδώ.

Τονίζεται πως πριν τις περιπολίες όλοι οι εθελοντές θα περάσουν από μια fast-track ενημέρωση και στοιχειώδη εκπαίδευση, θα εφοδιαστούν με γιλέκο και έγγραφη άδεια από τον Δήμο και θα βρίσκονται υπό συντονισμό αιρετών και υπηρεσιακών της πολιτικής προστασίας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ