Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ηχηρό Μήνυμα Συμπαράστασης Στη 18χρονη Από Πολίτες & Συλλογικότητες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ηχηρό Μήνυμα Συμπαράστασης Στη 18χρονη Από Πολίτες & Συλλογικότητες

Το δικό της ηχηρό μήνυα συμπαράστασης και αλληεγγύης στη 18χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τον πατέρα της και έναν αστυνομικό έστειλε η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης αλλά και των γύρω δήμων.

Απλοί πολίτες, συλλογικότητες και εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών δυνάμεων συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 12/7/2021 στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, δίνοντας το δικό τους μήνυμα και διαδηλώνοντας και καταγγέλοντας «αστυνομικής αυθαιρεσία» και «προσπάθεια κουκουλώματος από την ΕΛ.ΑΣ» στην επίμαχη υπόθεση που συγκλόνισε την Ηλιούπολη και όλη την Ελλάδα.

ilioupoli 02 Ηλιούπολη: Ηχηρό Μήνυμα Συμπαράστασης Στη 18χρονη Από Πολίτες & Συλλογικότητες

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που διοργανώθηκε από τη δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη» εκτός από δεκάδες πολίτες έδωσαν το παρόν συλλογικότητες των νοτίων προαστίων όπως η «Λέσχη Νεολαίας & Εργαζομένων Αργυρούπολης», η φεμινιστική συλλογικότητα «Witches Of The South», η επιτροπή αγώνα Ηλιούπολης και άλλες πρωτοβουλίες πολιτών.

Από τους αιρετούς της πόλης ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνα Χωματά, Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Πούλος και Αποστόλης Στασινόπουλος, από την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Κονδύλης και από την παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη», που διοργάνωσε την εκδήλωση, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Μανιάτης. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ όπως η κ. Λουκάκη.

H παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική, με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να περιπολούν την πλατεία ενώ υπάρχει μια κλούβα με ΜΑΤ στην περιοχή της κάτω Ηλιούπολης. Oι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία προς τη λεωφόρο Ειρήνης.

Untitled 1 Recovered Ηλιούπολη: Ηχηρό Μήνυμα Συμπαράστασης Στη 18χρονη Από Πολίτες & Συλλογικότητες

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ