Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Φιλοζωική Αλληλεγγύη Από Τις «Ηλιουπολίτισσες» – Έχουν Στειρώσει Πάνω Από 45 Αδέσποτα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φιλοζωική Αλληλεγγύη Από Τις «Ηλιουπολίτισσες» – Έχουν Στειρώσει Πάνω Από 45 Αδέσποτα

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πραγματοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες από την ομάδα «Οι Ηλιουπολίτισσες», οι οποίες μέσα από την ομάδα τους στο Facebook έχουν αναλάβει εκτεταμένες στειρώσεις αδεσπότων σε όλη την πόλη.

Οι Ηλιουπολίτισσες, θέλοντας να συνδράμουν στην προσπάθεια για την προστασία των αδεσπότων στην πόλη, οργάνωσαν μέσω της διαδικτυακής τους ομάδας μια μεγάλη προσπάθεια για στειρώσεις. Κάθε μέρα αναρτώνται περιπτώσεις αδέσποτων που χρειάζονται στείρωση, με αρκετές Ηλιουπολίτισσες αλλά και επιχειρήσεις της πόλης να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα καλύπτοντας τα πλήρη έξοδα της διαδικασίας. Η όλη διαδικασία χαρακτηρίζεται από απόλυτη διαφάνεια, καθώς τα χρήματα δίνονται κατευθείαν στους κτηνιάτρους με τους οποίους συνεργάζεται η ομάδα.

Mάλιστα, το κίνημα αλληλεγγύης είναι τόσο μεγάλο, που έχουν ήδη στειρωθεί 48 γατάκια ενώ έχουν ήδη προπληρωθεί άλλες 40 στειρώσεις για μελλοντικά αδέσποτα που θα βρεθούν στην πόλη.

Όπως αναφέρει στο ilioupolinews η ιδρύτρια της ομάδας Γωγώ Τσακογιάννη «η πρωτοβουλία μας είναι ανιδιοτελής και έχει στόχο να βοηθήσει τις αδέσποτες ψυχές της πόλης. Οι Ηλιουπολίτισσες αγαπάμε και βοηθούμε οποιον και όπως μπορούμε μέσα στην πόλη, και φυσικά από αυτή την αλληλεγγύη δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αδεσποτάκια μας».

Όσο για το τη διάρκεια της εν λόγω πρωτοβουλίας, η απάντηση είναι κατατοπιστική: Θα την συνεχίσουμε όσο υπάρχουν οι Ηλιουπολίτισσες και μέχρι να μην υπάρχει απροστάτευτο αδέσποτο», δηλώνει η κ. Τσακογιάννη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ