Facebook Pixel

Επικαιροτητα

“Ηλιουπολίτισσες” – Μία Ομάδα Γυναικών Στην Ηλιούπολη Με Πλούσια Δράση

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

“Ηλιουπολίτισσες” – Μία Ομάδα Γυναικών Στην Ηλιούπολη Με Πλούσια Δράση

Πλούσια δράση εμφανίζει τους τελευταίους μήνες η ομάδα πολιτών με τίτλο “Ηλιουπολίτισσες”.

Οι Ηλιουπολίτισσες είναι μια κλειστή γυναικεία ομάδα με ανοικτές δράσεις και με σκοπό την υποστήριξη των μελών της και της πόλης τους, η οποία δημιουργήθηκε από την Γωγώ Τσακογίαννη, συγγραφέα και δημότη της Ηλιούπολης.

Όπως αναφέρει στο ilioupolinews η κ. Τσακογιάννη, η ομάδα έχει σκοπό τη στήριξη των γυναικών της πόλης αλλά και την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένη με την εξέλιξη της ομάδας, η οποία ήδη στους πρώτους μήνες μετρά 1000 μέλη.

Τον Μάρτιο του 2019, οι Ηλιουπολίτισσες διοργάνωσαν γιορτή για τη Γυναίκα στο ΜΕΑ με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου. Η επόμενη εκδήλωση της πρωτοβουλίας “Ηλιουπολίτισσες” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαίου, όπου θα εορταστεί η γιορτή της Μητέρας στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης στις 18:30.

Τις δράσεις της ομάδας στηρίζουν τα τοπικά καταστήματα, δίνοντας δωροεπιταγές που θα δοθούν στις γυναίκες, ενώ η κ. Τσακογιάννη καλεί όσους επαγγελματίες της πόλης ενδιαφέρονται για διαφήμιση, να επικοινωνήσουν μαζί της.

Τα επόμενα σχέδια της ομάδας περιλαμβάνουν τη δημιουργία θεατρικής ομάδας αλλά και έναν άτυπο θεσμό νομικής υποστήριξης των μελών από την φίλη της ομάδας και δικηγόρο Φωτεινή Κλάδη-Συλίκου δικηγόρο, καθώς επίσης και παροχή ψυχολογικών συμβουλών από επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ