Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προς Αλλαγή Σκυτάλης Στην Ηγεσία Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Δρομολογείται η αλλαγή ηγεσίας το επόμενο διάστημα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προς Αλλαγή Σκυτάλης Στην Ηγεσία Της Παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις»

Αλλαγή «φρουράς» στην ηγεσία της παράταξης “ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» φαίνεται πως θα υπάρξει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, ο κ. Χρήστος Κοκοτίνης έχει υποβάλει προ εβδομάδας την παραίτηση του από την ηγεσία της παράταξης, ωστόσο παραμένει επικεφαλής της δημοτικής ομάδας. Ο κ. Κοκοτίνης, ο οποίος υπήρξε για 10 συναπτά έτη στο τιμόνι της παράταξης θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να είναι στο «τιμόνι» στο εσωτερικό της παράταξης, θεωρώντας πως πρέπει να υπάρξει ανανέωση στην ηγεσία της. Mέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιος θα ηγηθεί, με τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Ασβεστά να θεωρείται ο επικρατέστερος.

Βολές Κατά Χατζηδάκη Για «Ανέντιμη Σταση»

Παρά την παραίτηση του, ο ίδιος παραμένει ενεργός στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “αποστάτες” τους δημοτικούς συμβούλους Φωτη Χρυσουλάκη και Μαρία Αγγελή που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη μετά τις εκλογές, δίχως να παραδώσουν την έδρα τους.

«Ο κύριος δήμαρχος έχει έρθει σε επαφή και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας αλλά και άλλης δημοτικής παράταξης, και αυτή η τακτική δε βοηθάει στο στόχο της έντιμης συνεργασίας των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της πόλης για το καλό των  δημοτών» δήλωσε στην εφημερίδα «Σφυγμός» ο κ. Κοκοτίνης, εγκαλώντας παράλληλα τον κ. Χρυσουλάκη για την δήλωση του περί «υπόγειων διαδρομών», απαντώντας πως «η στάση μου τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση δεν δικαιολογεί αυτες τις κατηγορίες».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χρυσουλάκης έχει απαντήσει στις εν λόγω κατηγορίες, αναφέροντας στο ilioupolinews.gr τα εξής: «Σε ό,τι με αφορά, θέλω να απαντήσω για μια ακόμη φορά, ότι δεν έχω πάρει, ούτε πρόκειται να πάρω κάποια θέση στο Δήμο, καθώς επίσης ότι δεν έχω προσχωρήσει σε κάποια δημοτική παράταξη, ούτε επιθυμώ και ούτε προτίθεμαι να το πράξω”, ενώ προσθέτει:  “Ας σταματήσει επιτέλους η λάσπη και η κακοήθεια!»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ