Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Βολές Παπαδάτου Κατά Χατζηδάκη Για Τη Χρήση Σχολείων Για Προεκλογικές Ομιλίες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Βολές Παπαδάτου Κατά Χατζηδάκη Για Τη Χρήση Σχολείων Για Προεκλογικές Ομιλίες

Βολές κατά του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Παπαδάτος, καταγγέλοντας ως αθέμιτη τη χρήση προαυλίου χώρου σχολείου για τη διεξαγωγή εκδήλωσης υποψηφίου που βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής αρχής.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη», «με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, προσκαλεί σε προεκλογική του ομιλία εντός σχολικής εγκατάστασης του Δήμου», εκφράζοντας μια σειρά από ερωτήματα.

Όπως μάλιστα καταγγέλει ο κ. Παπαδάτος, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, το σώμα πληροφορήθηκε πως η απόφαση παραχώρησης του χώρου δεν έχει εγκριθεί από κάποιο συλλογικό όργανο, αλλά από τον ίδιο τον Δήμαρχο, αντιδρώντας έντονα για την κίνηση αυτή. «Ακόμα, όμως, και εάν είναι νόμιμο (που δεν είναι), είναι άραγε ηθικό; Αυτό είναι το μοντέλο διοίκησης που οραματίζεται ο συγκεκριμένος Δήμαρχος;», διερωτάται ο κ. Παπαδάτος.

«Κατά τη γνώμη μας, τα Σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά στην Κοινωνία. Να γίνονται δράσεις, πολιτισμού, αθλητισμού και άλλων κοινωνικών γεγονότων. Η με οποιονδήποτε τρόπο, όμως, εργαλειοποίησή τους εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποτελεί, δυστυχώς, όνειδος.», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ