Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Ώρες Αγωνίας Για Την Εκπαιδευτικό Που Έπαθε Ανακοπή Απο Τον Κρότο Κεραυνού – Νοσηλεύεται Στη ΜΕΘ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ώρες Αγωνίας Για Την Εκπαιδευτικό Που Έπαθε Ανακοπή Απο Τον Κρότο Κεραυνού – Νοσηλεύεται Στη ΜΕΘ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία της διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, η οποία υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο της κατά τη διάρκεια της έντονης κακοκοκαιρίας λόγω πτώσης κεραυνου.

Στην άτυχη γυναίκα παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αστραπιαία στο σημείο και εφάρμοσαν ΚΑΡΠΑ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από μάχη κατάφεραν να επαναφέρουν την γυναίκα και την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας της, μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένη.

Οι συνάδελφοι της και οι μαθητές της ειναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό, ενώ ο Δήμαρχος Ηλιούπολης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο σχολείο και μεταβαίνει και στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ