Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολοι Μαζί: «O κ. Αραμπατζής Κάνει Τα Πάντα Για Να Εμποδίσει Τη Λειτουργία Του Δήμου»

Οι διαρκής εμμονή του κ. Αραμπατζή με προσφυγές στην αποκεντρωμένη διοίκηση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολοι Μαζί: «O κ. Αραμπατζής Κάνει Τα Πάντα Για Να Εμποδίσει Τη Λειτουργία Του Δήμου»

Πυρά προς τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γαβριήλ Αραμπατζή εξαπέλυσε η παράταξη του Δημάρχου Ηλιούπολης, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η παράταξη «ΗλιούπΟλοι Μαζί» κατηγορεί τον κ. Αραμπατζή πως βάζει διαρκή εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, προσφεύγοντας διαρκώς στην αποκεντρωμένη διοίκηση κατά αποφάσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν σωστά μια σειρά από ανάγκες της πόλης. Χαρακτηριστικό είναι πως λόγω της προσφυγής του κ. Αραμπατζή, έχει «κολλήσει» η πρόσφατη τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, μεταξύ των οποίων προβλέπονται και οικονομική ενίσχυση σε άπορους συμπολίτες μας.

Η κίνηση αυτή του δημοτικού συμβούλου έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του δημοτικού συμβουλίου, ευρύτερα, αλλά και σε αρκετούς πολίτες που βλέπουν τα αιτήματα τους να μην μπορούν να ικανοποιηθούν λόγω των εμποδίων που βάζουν οι προσφυγές του.

H ανακοίνωση κάνει επίσης λόγο για μια σειρά από γεγονότα που έχουν εκτυλιχθεί στο δημοτικό συμβούλιο από τον κ. Αραμπατζή, όπως η προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Σταύρο Γεωργάκη. Πριν λίγους μήνες, ο κ. Αραμπατζής είχε προχωρήσει σε «πρόταση μομφής» κατά του προέδρου, με τον τελευταίο να του δίνει ηχηρή και αποστομωτική απάντηση, αποκαλώντας τον μάλιστα «πολιτικό συνεχιστή του Κώστα Δελαπόρτα».

Τέλος, η παράταξη του Δημάρχου εγκαλεί τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», πως κρύβεται πίσω από ψεύτικα προφίλ στο Facebook, προκειμένου να ασκήσει μη-γόνιμη κριτική στη διοίκηση. Η πλευρά του Γαβριήλ Αραμπατζή απάντησε με μια εκτενή ανακοίνωση, χωρίς να καταφέρει να πείσει για τις κατηγορίες που προσάπτονται στον ίδιο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΠροσφυγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ