Facebook Pixel

Αθλητικα

Θριαμβευτική Πρεμιέρα Για Την Ηλιούπολη, 4-0 Την Κηπούπολη

Eντυπωσιακή εμφάνιση για τους παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θριαμβευτική Πρεμιέρα Για Την Ηλιούπολη, 4-0 Την Κηπούπολη

Mε το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Η ομάδα της Ηλιούπολης επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 επί της Κηπούπολης στην πρεμιέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πλαίσιο της Α’ ΕΠΣΑ όπου και συμμετέχει.

Οι παίκτες του Γαλάνη είχαν εξαιρετική επίδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με το σκορ να μπορούσε να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας σταμάτησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του “Ήλιου”. Φέτος, η ομάδα της Ηλιούπολης αξιώνει την άνοδο της στην Γ Εθνική κατηγορία, καθώς τόσο οι διοικητικοί παράγοντες όσο και το προπονητικό team και το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν υπερβεί εαυτόν στην προετοιμασία  και αναμένουν τα ανάλογα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν. Όσο για τον προπονητή Βαγγέλη Γαλάνη, το έργο του αποτιμάται θετικά και έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης.

Ο αγώνας με την Κηπούπολη ήταν ο πρώτος επίσημος για την Ηλιούπολη, καθώς το πρώτο παιχνίδι κόντρα στο Χαιδάρι είχε αναβληθεί λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ