Facebook Pixel

Δημοτικα

Δήμος Ηλιούπολης: Κάλεσμα Χατζηδάκη Σε Ψυρρόπουλο Για Κατάρτιση Του Προϋπολογισμού

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμος Ηλιούπολης: Κάλεσμα Χατζηδάκη Σε Ψυρρόπουλο Για Κατάρτιση Του Προϋπολογισμού

Την ανάγκη να ψηφιστεί προϋπολογισμός που θα περιέχει τις πολιτικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Σε μια κίνηση που έχει σκοπό την ομαλή μετάβαση της διοίκησης, ο απερχόμενος Δήμαρχος απέστειλε επιστολή τόσο στον κ. Ψυρρόπουλο όσο και τους διευθυντές της οικονομικής και της τεχνικής υπηρεσίας προκειμένου να συνεργαστούν με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο ώστε να μην μείνει ο Δήμος χωρίς προϋπολογισμό και τεχνικό πρόγραμμα για το έτος 2024.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι -παραδοσιακά- οι μήνες που ψηφίζονται οι προϋπολογισμοί του επόμενου έτους στους Δήμους, ωστόσο η αλλαγή διοίκησης στην Ηλιούπολη από 1/1/2024 οδήγησε τον κ. Χατζηδάκη σε μια κίνηση καλής θέλησης και συνεργασίας, με στόχο το καλό της πόλης και του Δήμου.

«Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης, απέστειλα στο διευθυντή οικονομικών και στη διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών έγγραφο με το οποίο τους καλώ να προχωρήσουν σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024, τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος, καθώς και τον καθορισμό του ύψους των ανταποδοτικών τελών. Είναι αδήριτη η αναγκαιότητα της, από κοινού, συνεργασίας τους προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια μέρα απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου και να μην υπάρξει καθυστέρηση στη ψήφιση του νέου προϋπολογισμού», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ