Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Άστατος Καιρός Τις Επόμενες Μέρες Με Πτώση Της Θερμοκρασίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Άστατος Καιρός Τις Επόμενες Μέρες Με Πτώση Της Θερμοκρασίας

Βροχερές θα είναι και οι επόμενες μέρες στην Ηλιούπολη με την επιδείνωση του καιρού να παρατηρείται ιδίως το Σάββατο όπου θα σημειωθούν ισχυροί άνεμοι με συννεφιά και έντονες βροχοπτώσεις.

Σήμερα Τετάρτη θα πνέουν δυνατοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ με αυξημένη συννεφιά και πιθανές βροχοπτώσεις τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά κατά την διάρκεια της ημέρας με πιθανή βροχή κατά τις πρωινές ώρες και την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 11 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή θα σημειωθεί μικρή βελτίωση του καιρού με την συννεφιά να δίνει την θέση της στην ηλιοφάνεια που θα σημειωθεί κατά τις πρωινές ώρες. Ο υδράργυρος θα κυμαίνεται στους 12 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα έχουν την ένταση των 2 μποφόρ.

Ο καιρός θα χαλάσει το Σάββατο με πτώση μεγάλη της θερμοκρασίας στους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση 5 με 6 και 7 μποφόρ κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, ενώ θα υπάρχουν και έντονες βροχοπτώσεις καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας με σταδιακή εξασθένιση της κακοκαιρίας.

Την Κυριακή ο υδράργυρος θα σταθεροποιηθεί στους 5 με 7 βαθμούς κελσίου, οι βροχοπτώσεις θα υποχωρήσουν και θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά ενώ οι άνεμοί θα έχουν την ένταση των 4 με 6 μποφόρ. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές ενδείξεις δεν προβλέπονται βροχοπτώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚαιρός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ