Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Όλα Έτοιμα Για Την Έναρξη Της Σχολικής Χρονιάς»

Έτοιμος ο Δήμος ενόψει μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Όλα Έτοιμα Για Την Έναρξη Της Σχολικής Χρονιάς»

Την πλήρη ετοιμότητα όλων των σχολικών μονάδων στην Ηλιούπολη κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς προανήγγειλε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Σε ανακοίνωση του ο Γιώργος Χατζηδάκης αναφέρει πως έχει γίνει όλη απαραίτητη προετοιμασία από τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα για το «πρώτο κουδούνι».

Η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά:

  • Η Τεχνική Υπηρεσία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες αρμοδιότητάς της, για την συντήρηση των σχολείων, για τον προγραμματισμό αποκατάστασης χρόνιων προβλημάτων και για την εγκατάσταση των 2 νέων πρόσθετων αιθουσών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.
  • Το τμήμα Πρασίνου έχει φροντίσει όλες τις Σχολικές Μονάδες και τον περιβάλλοντα χώρο τους.
  • Προσλήφθηκαν και τοποθετήθηκαν καθαρίστριες – παρά τις κεντρικές διαδικαστικές καθυστερήσεις – αρχικά για τον απαραίτητο καθαρισμό των σχολείων και στην συνέχεια για την καθημερινή επιμελή φροντίδα καθαριότητας και υγιεινής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
  • Οι Σχολικές Επιτροπές έχουν φροντίσει στην λεπτομέρεια τα σχολεία με επεμβάσεις και συντηρήσεις, χρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ανακαινίσεις τουαλετών, κουρτίνες σκίασης, επισκευές περιφράξεων, νυκτερινό φωτισμό για την αποτροπή βανδαλισμών και άλλα μέτρα για την ασφάλεια μαθητών-εκπαιδευτικών.
  • Έχουν γίνει οι απαραίτητες προμήθειες σε αντισηπτικά και για πρώτη φορά θα εγκατασταθούν για τα μικρά παιδιά, στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, αυτόματες συσκευές απολύμανσης για ανέπαφη χρήση αντισηπτικού υγρού.
  • Έχουν ήδη παραδοθεί στα σχολεία τα ατομικά δοχεία νερού των μαθητών και αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η παραλαβή μασκών από την ΚΕΔΕ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ