Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Έκκληση Για Πληροφορίες – Οδηγός Χτύπησε Παρκαρισμένο ΙΧ Στην Οδό Αρχιμήδους Και Εξαφανίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έκκληση Για Πληροφορίες – Οδηγός Χτύπησε Παρκαρισμένο ΙΧ Στην Οδό Αρχιμήδους Και Εξαφανίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός ΙΧ που ήταν παρκαρισμένο επί της οδού Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη και το οποίο χτυπήθηκε από ασυνείδητο οδηγό ο οποίος πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς σε ολισθιρό οδόστρωμα.

Η ιδιοκτήτρια του ΙΧ έχει δώσει στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος, όπου ο δράστης χτυπάει το σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει στοιχεία.

Όπως αναφέρει η ίδια: «Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο κάνοντας “παλικαριες” σε ολισθηρο δρόμο, χτύπησε σοβαρά το αμάξι μου παρκαρισμένο στην Αρχιμηδους, μπροστά στο φαρμακείο στον αριθμό 64, Ηλιούπολη. Προφανώς δεν άφησε τα στοιχεία του και μου έκανε μεγάλη ζημιά. Παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μου. Το τράκαρε 18/1 στις 5.22 και 20 δεύτερα, όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας. Σας παρακαλώ πολύ όποια βοήθεια θα φανεί πολύ χρήσιμη. Το πιθανότερο να είναι αμάξι, Nissan Almera του 2000. Είναι ντροπή και άδικο να μην αποπληρωνεις έστω τα αίτια αυτής της επικίνδυνης συμπεριφοράς».

Δείτε το βίντεο:

Όποιος έχει πληροφορίες για το ατύχημα ή άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, μπορεί να επικοινωνήσει με τη συμπολίτισσά μας μέσω Facebook.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Έκκληση Για Πληροφορίες – Οδηγός Χτύπησε Παρκαρισμένο ΙΧ Στην Οδό Αρχιμήδους Και Εξαφανίστηκε (ΒΙΝΤΕΟ)
  1. Ο/Η GIORGOS λέει:

    Πήγαινε στην αστυνομία, με το βίντεο σίγουρα θα τον βρουν, τον ποταπό εξυπνάκια …κατά 90% αλλοδαπό που περιφέρεται χωρίς χαρτιά στην ελληνική μπανανία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ