Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αυτοψία Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση Από Την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αυτοψία Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση Από Την Περιφέρεια Αττικής

Επιτόπιο έλεγχο στη διασταύρωση-καρμανιόλα στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί κλιμάκιο της περιφέρειας Αττικής, υπό τον συντονισμό του ειδικού συμβούλου οδικής Ασφάλειας κ. Κίμωνα Λογοθέτης.

Πρόκειται για τη διασταύρωση των λεωφόρων Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου καθημερινά σημειώνονται ατυχήματα, με το τελευταίο θα θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή ενός μοτοσυκλετιστή.

Ο κ. Λογοθέτης, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη σε ζητήματα οδικής ασφάλειας βρέθηκε στο σημείο με μηχανικούς της Περιφέρειας παρατηρώντας την κίνηση των οχημάτων, τους σηματοδότες και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες προκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα και να βρουν άμεση λύση. Τα στελέχη της περιφέρειας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν επίσης με επαγγελματίες και περιοίκους της περιοχής, οι οποίοι έδωσαν χρήσιμες λεπτομέρειες για τη διασταύρωση και τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν τα ατυχήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Περιφερειάρχης είναι γνώστης του συγκεκριμένου προβλήματος και έχει δώσει εντολή για άμεση επίλυση του με οποιοδήποτε μέσο χρειαστεί, προκειμένου να αυξηθεί στο μέγιστο η ασφάλεια για οδηγούς και πεζούς στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Αυτοψία Στην Επικίνδυνη Διασταύρωση Από Την Περιφέρεια Αττικής
  1. Ο/Η Μάρια θανασια λέει:

    Στις διασταύρωσης στην άνω Ηλιούπολη όλες είναι επικίνδυνες. Αυτή που έχετε οπο κατεχακη
    Λεωφόρος ειρήνη Σοφ Βενιζέλου γύρο από την πλατεία όλες η πλαρμτειες τις Ηλιούπολης ειναιι αεπικίνδυνες βάλτε συματοδοτες. Κάνουμε σχολείο για ατυχήματα χωρίς η περιφέρεια η ο δήμος να
    ενεργεί. Πετάγονται κσι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ