Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: 52χρονος Επιχείρησε Να Αυτοκτονήσει Καρφώνοντας Ένα Μαχαίρι Στην Καρδία Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: 52χρονος Επιχείρησε Να Αυτοκτονήσει Καρφώνοντας Ένα Μαχαίρι Στην Καρδία Του

Ο 52χρονος άνδρας από την Ηλιούπολη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδία του.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πώς ένας 52χρονος άνδρας από την Ηλιούπολη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, (για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία), καρφώνοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του χωρίς όμως να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το topontiki, αλλά και τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 52χρονος διέμενε σε ένα σπίτι επί της Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη. Ο άτυχος άνδρας με τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο ίδιος κλειδώθηκε στο υπόγειο του σπιτιού του και ενημέρωσε αρχικά την γυναίκα του πιθανόν για τις προθέσεις του. Λίγο αργότερα κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως θα επιχειρούσε να αυτοκτονήσει. Συγκεκριμένα ανέφερε: « Σπάστε την πόρτα για να με πάρετε νεκρό » .

Στο σημείο έφτασε άμεσα μία ομάδα αστυνομικών αλλά και πυροσβέστες για να επέμβουν. Η ειδική ομάδα των πυροσβεστών κατάφερε να ανοίξει την πόρτα που βρισκόταν κλειδωμένος ο 52χρονος, το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό, ο 52χρονος άνδρας βρισκόταν αιμόφυρτος με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην καρδία του. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει εσπευσμένα τον άτυχο άνδρα που είχε τις αισθήσεις του και να τον μεταφέρει στον << Ευαγγελισμό >>.

Τελικά το εξειδικευμένο προσωπικό των γιατρών αλλά και η άμεση παρέμβαση των αρχών και των διασωστών έσωσαν την ζωή του 52χρονου, ο οποίος με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να είχε καρφώσει στο στήθος του το μαχαίρι λίγα εκατοστά μακριά από την καρδία του δίχως αυτό το χτύπημα να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ