Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Η Απογραφή Συνεχίζεται Κανονικά Για Τους Δημότες Του Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Η Απογραφή Συνεχίζεται  Κανονικά Για Τους Δημότες Του Δήμου Ηλιούπολης

Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία της απογραφής στον Δήμο Ηλιούπολης σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμαρχου Γ. Χατζηδάκη.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή, οι πολίτες μπορούν να κάνουν οι ίδιοι την απογραφή τους πατώντας εδώ στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr. Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητος ο μοναδικός «Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει τον κωδικό μπορεί να αποστείλει ένα email με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, όροφο και τηλέφωνο) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: epopteia70@statistics.gr.
  • B. Φυσική απογραφή, υπάρχει και η δυνατότητα της φυσικής παρουσίας του απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ, που επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά. Η διαδικασία έχει ως εξής, ο απογραφέας συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο και στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
  • Διαφορετικά αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, τότε ο απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου, οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
  • Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού με τον απογραφέα για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ( τηλεφωνική συνέντευξη), αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα συμφωνηθεί από κοινού μία ημέρα και μία ώρα ώστε να παραδοθεί στο νοικοκυριό οι απαραίτητες βεβαιώσεις απογραφής.

Σε περίπτωση που ο απογραφέας δεν έχει περάσει ακόμα από την κατοικία σας μπορείτε να καλέσετε στο 210 9706347 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-19.00). Σε περίπτωση που η γραμμή είναι κατειλημμένη, καλέστε στο 211 1212028 και πληκτρολογήστε 98028, για να μιλήσετε με την Επόπτη του Δήμου Ηλιούπολης.

Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο ή καλέστε στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, διαφορετικά στείλτε ένα email με τα παραπάνω στοιχεία που απαιτούνται.

Σε περίπτωση προβλήματος ως προς την απογραφή σας μπορείτε να επικοινωνείτε και με τους παρακάτω αρμόδιους φορείς για την απογραφή σας:

Αγίου Κωνσταντίνου 7 (εντός του 3ου ΚΑΠΗ Ηλιούπολης) Αρμόδιος Επόπτης: Ειρήνη Σαράντου Βοηθοί Επόπτες: Αθανάσιος Κούτσης, Χρήστος Μαλατέστας

Τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση: 210 9706347, Email: epopteia70@statistics.gr i.sarantou@statistics.gr census-ep.70_k.a@statistics.gr census-ep.70_m.x@statistics.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ