Facebook Pixel

Αθλητικα

Κώστας Γκούγκας: «Παράδειγμα Προς Μίμηση Η Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κώστας Γκούγκας: «Παράδειγμα Προς Μίμηση Η Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης»

Με τα θερμότερα λόγια για τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ Ηλιούπολης μίλησε ο άσσος της ομάδας Κώστας Γκούγκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό ειδησεογραφικό site soccerlive.gr.

O έμπειρος επιθετικός του Γ.Σ Ηλιούπολης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη, ερωτώμενος για τη διοίκηση της ομάδας, ανέφερε πως «Η διοίκηση έχει όραμα για την ομάδα», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως «Για κάθε αθηναϊκή ομάδα, η διοίκηση είναι παράδειγμα». Ο ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται τόσο από τη διοίκηση όσο και από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ενώ δηλώνει ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας.

Ο ποδοσφαιρικός Γ.Σ Ηλιούπολης βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΑ, μόλις 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ρούφ και διεκδικεί με αξιώσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Γκούγκα στο soccerlive.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ