Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Δύο «Γκάφες» Σε Μία Ημέρα Για Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο «Γκάφες» Σε Μία Ημέρα Για Τον Δήμο Ηλιούπολης

Με δύο λάθη οργάνωσης που πήραν δημοσιότητα ξεκίνησε η εβδομάδα για τη διοίκηση, με τους δημότες να διαμαρτύρονται για 2 περιστατικά προχειρότητας.

Το πρώτο, αφορούσε στη διεξαγωγή rapid tests στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, όπως πάντα, είχε ενημερώσει τα τοπικά ΜΜΕ στις 15/7 για διεξαγωγή δύο διαδικασιών στις 19 και 22 Ioυλίου 2021. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, δεκάδες δημότες που βρέθηκαν στην πλατεία για να εξεταστούν βρέθηκαν προ δυσάρεστης έκπληξης, αφού δεν υπήρχε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

mail Δύο «Γκάφες» Σε Μία Ημέρα Για Τον Δήμο Ηλιούπολης
Το mail που έλαβε το ilioupolinews.

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία ξεκινούσε στις 8 το πρωί, ο κ. Αντιδήμαρχος εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση μέσω των social media στις 9:08 το πρωί της Δευτέρας, ενημερώνοντας πως η διαδικασία αναβάλλεται για την Πέμπτη «λόγω εκτάκτων αναγκών».

Untitled 2 1 Δύο «Γκάφες» Σε Μία Ημέρα Για Τον Δήμο Ηλιούπολης
Η σημερινή ανάρτηση του αντιδήμαρχου.

Το δεύτερο λάθος πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις: Μια συμπολίτισσα μας δημοσίευσε τα έντονα παράπονα της σε γνωστή διαδικτυακή ομάδα της πόλης, καθώς παρά το γεγονός ότι περίμενε μαζί με τα δύο της εγγόνια το λεωφορείο του Δήμου για τα θαλάσσια μπάνια, εκείνο δεν πέρασε ποτέ. Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει η συμπολίτισσα μας πριν λίγες ημέρες, ήρθε προ δυσάρεστης έκπληξης, καθώς μετά από μεγάλη αναμονή επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου επικοινώνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες την ενημέρωσαν πως το πούλμαν «δεν περνά από το σημείο». Το περιστατικό προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από δημότες και κατοίκους στα social media.

Προς τιμήν του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την συνδημότισσα και επικοινώνησε προσωπικά μαζί της.

«Αγαπητή κα {Όνομα πολίτη}, εκ μέρους των υπηρεσιών του δήμου και εμένα προσωπικά ως πολιτικού προϊσταμένου οφείλω να σας ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη και δημόσια εκτός από τηλεφωνικά για την ταλαιπωρία που υποστήκατε εσείς και τα εγγόνια σας. Παρότι οι υπόλοιποι συνδημότες μας ειδοποιήθηκαν για την αλλαγή της αφετηρίας του δρομολογίου των 11.00 του Αγίου Κωνσταντίνου εκ παραδρομής δεν ειδοποιηθήκατε και εσείς για αυτή την αλλαγή. Και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπωρία», ανέφερε στο δημόσιο μήνυμα του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Σχόλιο του ilioupolinews: Tα λάθη είναι ανθρώπινα και λογικό να συμβαίνουν, ωστόσο όταν πρόκειται για υπηρεσίες προς πολίτες θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση από πλευράς του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ