Facebook Pixel

Δημοτικα

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Η Παράταξή Μας Σεβάστηκε Το Νόμο Και Δεν Ανάρτησε Προεκλογικά Πανό Στην Ηλιούπολη» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γαβριήλ Αραμπατζής: «Η Παράταξή Μας Σεβάστηκε Το Νόμο Και Δεν Ανάρτησε Προεκλογικά Πανό Στην Ηλιούπολη» (VIDEO)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τήρηση της νομιμότητας έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής, αναφορικά με την παράνομη ανάρτηση πανό σε υπαίθριους χώρους στην πόλη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», ανάρτησε παλαιότερο βίντεο, από παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο τόνιζε πως η ανάρτηση πανό σε δημόσιους χώρους είναι παράνομη και πως ο ίδιος δεν θα προβεί σε τέτοιες πρακτικές.

«Η παράταξη μας συνειδητά και με συνέπεια, δεν συμμετέχει σε αυτή την κακοφωνία που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την εικόνα της πόλης μας και την καθημερινότητα των πολιτών. Περιορίζουμε τη δράση μας στα διαφημιστικά λάβαρα σε εγκεκριμένα από το Δήμο σημεία και δεν προχωρήσαμε σε τοποθέτηση πανό και αφισών.Δεσμευόμαστε ότι ως Δημοτική Αρχή θα καθαρίσουμε την πόλη και δεν θα επιτρέψουμε να ξαναφτάσουμε σε αυτή την κατάσταση», αναφέρει ο κ. Αραμπατζής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ