Facebook Pixel

Αθλητικα

Φιλική Νίκη Του Γ.Σ Ηλιούπολης Επί Του Φωστήρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φιλική Νίκη Του Γ.Σ Ηλιούπολης Επί Του Φωστήρα

Θετική έκβαση είχε το φιλικό προετοιμασίας του Γ.Σ Ηλιούπολης επί του Φωστήρα, με τους κυανέρυθρούς να επικρατούν με 2-4 της ομάδας του Ταύρου.

Το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που απασχολούσε τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ, ο οποίος είχε ως στόχο να βάλει την ομάδα ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό μετά την εκτεταμένη διακοπή που μεσολαβεί μεταξύ πρωταθλήματος και playoffs ανόδου.

Οι προσφυγές μεταξυ των ομάδων του 1ου ομίλου έχουν καθυστερήσει πολύ την έναρξη των playoffs με αποτέλεσμα οι ομάδες να μένουν σε αγωνιστική απραξία για πολλές εβδομάδες. Ωστόσο, το τεχνικό team και η διοίκηση της Ηλιούπολης δεν έμειναν σε αδράνεια, πραγματοποιώντας φιλικά παιχνίδια για την σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών. Πριν από το ματς με τον Φωστήρα είχε προηγηθεί άλλη μια φιλική νίκη απέναντι στην ομάδα των Σουρμένων.

Για την ιστορία, οι σκόρερς απέναντι στον Φωστήρα ήταν οι Γεμιστός, Buxton και Σταύρου, ο οποίος σημείωσε 2 τέρματα, ενώ σε εξαιρετική «φόρμα» βρίσκεται ο Σπύρος Κωστόπουλος.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ