Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Φιλική Ήττα Για Την Ηλιούπολη Ενόψει PlayOffs

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φιλική Ήττα Για Την Ηλιούπολη Ενόψει PlayOffs

Ήττα με 0-1 από την ΑΕΚ Β’ γνώρισε η Ηλιούπολη σε ένα φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε επ’ ευκαιρία της διακοπής της SL2, μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Ο Νίκος Παντέλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της κλήρωσης των playoffs ανόδου στη Superleague, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 78′ μετά από σουτ του Σταμούλη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα εκμεταλευόμενος κόντρες και αδράνεια των αμυντικών του «Ήλιου».

Πλέον η Ηλιούπολη αναμένει την κλήρωση των playoffs, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα.

Oι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Κρέτσι, Κόστα, Μπαρμπάρο, Γκοτσούλιας, Μάντιτς, Ανδρέου, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης, Μπουσάι, Λατίνοβιτς. Αγωνίστηκαν και οι Πολίτης, Παντελίδης, Βασιλούδης, Βαλληνδράς, Ντέντλερ, Χάγκαν, Τοπάλ, Ασίγκμπα, Άντο.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κάτσικας, Γιαννούλης, Κοσίδης, Φοφανά, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκολφίνος, Πανεράς, Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καλλιάρος, Κανελλόπουλος, Τρούμπουλος, Λέλεκας, Σκόνδρας, Νταό, Σταμούλης, Ανδρικόπουλος, Τιεϊ.

(Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ