Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ανοίγει Τις Πύλες Του Το Festival Ηλιούπολης 2021

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανοίγει Τις Πύλες Του Το Festival Ηλιούπολης 2021

Για άλλη μια χρονιά, το Festival Ηλιούπολης ανοίγει τις πύλες του για το κοινό, προσφέροντας μια σειρά από υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικά events, όπως συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις από τις 30 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο ανοιχτό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» και θα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις από νέους, πρωτοπόρους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Μάλιστα, με τη συνδρομή της περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μουσικό αφιέρωμα σε «Tango και Λαϊκά» της Ζωής Τηγανούρια.

Στήριξη Στους Πυρόπληκτους

Το φετινό φεστιβάλ έχει έντονο κοινικό πρόσημο καθώς ο δήμος αποφάσισε να φιλοξενήσει εκτός προγράμματος, και δύο πρωτοβουλίες νέων καλλιτεχνών με φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Θάλαμος Νο 6», για τη στήριξη γυναικών θυμάτων βίας και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου μία συναυλία από ομάδα Ροκ Μέταλ συγκροτημάτων, για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Viva.gr
  • Βιβλιοπωλείο «Περί βιβλίου», από 25/8 (Ελ. Βενιζέλου 138, 2109946717, Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων)
  • Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει μεριμνήσει για τη δωρεάν μεταφορά των ενδιαφερόμενων καθώς το Δημοτικό Λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο, από τις 20:30, στο Μετρό Ηλιούπολης καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, με προορισμό το Θέατρο. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα:

festival 01 Ανοίγει Τις Πύλες Του Το Festival Ηλιούπολης 2021
festival 02 Ανοίγει Τις Πύλες Του Το Festival Ηλιούπολης 2021
festival 03 Ανοίγει Τις Πύλες Του Το Festival Ηλιούπολης 2021

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ