Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης – Το Πλήρες Πρόγραμμα

Τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου ανοίγει τις πόρτες του το Φεστιβάλ του Δήμου μας, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής».

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης – Το Πλήρες Πρόγραμμα

Τις πύλες του ανοίγει σήμερα 26/8 το Φεστιβάλ του Δήμου Ηλιούπολης.

Για άλλη μια χρονιά, το φεστιβάλ υπόσχεται υψηλής ποιότητας ψυχαγωγια σε μικρούς και μεγάλους, με πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και παραστάσεων, με εκδηλώσεις από ένα ευρύ φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στην έναρξη του, το Φεστιβάλ Δήμου Ηλιούπολης φιλοξενεί την τραγωφία “Οιδίπους Τύραννος” του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο δημοτικό θέατρο “Δημήτρης Κιντής”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ Ηλιούπολης έχει και φέτος μεριμνήσει, σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγής, ώστε οι τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτές και με ειδική πρόβλεψη για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

FESTIVAL ILIOUPOLIS 2019 PROGRAMMA 01 Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης - Το Πλήρες Πρόγραμμα FESTIVAL ILIOUPOLIS 2019 PROGRAMMA 02 Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης - Το Πλήρες Πρόγραμμα FESTIVAL ILIOUPOLIS 2019 PROGRAMMA 03 Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης - Το Πλήρες Πρόγραμμα FESTIVAL ILIOUPOLIS 2019 PROGRAMMA 04 Ξεκινά Το Φεστιβαλ Του Δήμου Ηλιουπολης - Το Πλήρες Πρόγραμμα

  • Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
  • Προπώληση εισιτηρίων:
    Παράλληλα με τους τρόπους και τα σημεία προπώλησης που έχει επιλέξει κάθε εταιρεία παραγωγής, θα πραγματοποιείται προπώληση για όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, από την Τετάρτη 21 Αυγούστου και στο βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» (Ελ. Βενιζέλου 138, 210 9946717), από Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων.
    Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την παράστασης της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ