Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ευσταθίου: «Θα Συνεχίζουμε Να Ασκούμε Έλεγχο Στη Διοίκηση Για Το Καλό Των Συμπολιτών Μας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευσταθίου: «Θα Συνεχίζουμε Να Ασκούμε Έλεγχο Στη Διοίκηση Για Το Καλό Των Συμπολιτών Μας»

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου σχετικά με τις ποινές που επιβλήθηκαν στη λαική αγορά Ηλιούπολης.

Ο κ. Ευσταθίου απαντώντας στις αιτιάσεις «περί υποκίνησης βίας» κατά δημοτικών αστυνομικών από τον κ. Κόκλα, ανέφερε πως «Η Δημοτική Αστυνομία εκτελεί τα καθήκοντα της κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και των εντολών που της δίνει η διοίκηση του Δήμου. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία που δίνει η δημοτική αρχή είναι εκ του πονηρού και έχει σκοπό να παραπλανήσει τους πολίτες για να μην παραδεχθεί την ανεπάρκεια της και μάλιστα με ένα τρόπο άκρως επικίνδυνο & κυρίως πρωτόγνωρο για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»!

Μάλιστα ο κ. Ευσταθίου έκανε σαφές πως η παράταξη του θα συνεχίσει να ασκεί έλεγχο στη διοίκηση προς όφελος των πολιτών, όσο και αν αυτό δεν αρέσει.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ