Facebook Pixel

Δημοτικα

Ευαγγέλου: «Συνεχίζουμε Με Σοβαρότητα & Προτάσεις Για Να Γίνει Η Καθημερινότητα Των Ηλιουπολιτών Καλύτερη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευαγγέλου: «Συνεχίζουμε Με Σοβαρότητα & Προτάσεις Για Να Γίνει Η Καθημερινότητα Των Ηλιουπολιτών Καλύτερη»

Το δικό του μήνυμα για την νέα δημοτική θητεία έστειλε ο Δημήτρης Ευαγγέλου κατά τη διάρκεια της σύντομης τοποθέτησής του στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Ευαγγέλου αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν την παράταξή του με την ψήφο τους, δήλωσε πως η παράταξη του θα ασκήσει σοβαρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη»: «Σε αυτή την 5ετή θητεία εμείς θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε πριν περίπου 1 χρόνο: Με σοβαρότητα, συνέπεια και τεκμηριωμένες προτάσεις για να γίνει η καθημερινότητα των συμπολιτών μας καλύτερη. Η παράταξή μας θα είναι εδώ για να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα πάει την πόλη μπροστά, αλλά και για να ασκήσει σθεναρή – αλλά τεκμηριωμένη αντιπολίτευση όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας που στην πρώτη μας προσπάθεια για ενασχόληση με τα κοινά της πόλης, μας εξέλεξαν 3η δύναμη και θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα κινηθούμε με τις αξίες που ξεκινήσαμε. Εύχομαι η νέα διοίκηση της πόλης να κάνει πράξη αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή: Να αλλάξουμε την πόλη μας με σχέδιο και σκληρή δουλειά», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η παράταξη του κ. Ευαγγέλου συμμετείχε για πρώτη φορα στις δημοτικές εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο, συγκεντρώνοντας το 12,7% των προτιμήσεων και καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο δημοτικό συμβούλιο, εκλέγοντας 3 αιρετούς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ