Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Κίνηση Αλληλεγγύης Από Τη «Φωτεινή Πόλη» – Παραχωρούν Τα Χρήματα Που Λαμβάνουν Για Καλό Σκοπό

Η πρόταση της παράταξης του κ. Ευαγγέλου έγινε αποδεκτή από όλο το δημοτικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα εφαρμόσουν το ίδιο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κίνηση Αλληλεγγύης Από Τη «Φωτεινή Πόλη» – Παραχωρούν Τα Χρήματα Που Λαμβάνουν Για Καλό Σκοπό

Σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης προχώρησε η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου, προτείνοντας στο δημοτικό συμβούλιο την παραχώρηση των αντιμισθιών όλων των δημοτικών συμβούλων σε κοινοφελή σκοπό.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ευαγγέλου: «Το ποσό που λαμβάνουμε όλοι οι αιρετοί για τη συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορεί σωρευτικά να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία. Αυτά τα 20.000 ευρώ μπορούν να διατεθούν για μια δομή που το έχει πραγματικά ανάγκη. Δε θα λείψουν σε κανέναν μας και θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας».

Μάλιστα, η πρόταση του κ. Ευαγγέλου και των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Μπασούρη και Κεφαλά έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις.

«Θα είμαστε πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και θα συνδράμουμε με ιδέες και λύσεις σε κάθε πρόβλημα για το καλό της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ