Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Έσπασαν Τα «Κοντέρ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έσπασαν Τα «Κοντέρ»

Eντυπωσιακά είναι τα νούμερα που κατέγραψε το ilioupolinews.gr σε επίπεδο επισκεψιμότητας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics 4, κατά το διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν 426.885 επισκέψεις στο website, κατατάσσοντάς το ilioupolinews.gr πρώτο στις προτιμήσεις των κατοίκων της Ηλιούπολης. Το ilioupolinews.gr κάλυψε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις τόσο τις ημέρες των εκλογών όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, προσφέροντας μια πλήρη και αναλυτική ματιά στους κατοίκους της πόλης για τα τεκταινόμενα.

Πρώτη στις προτιμήσεις των αναγνωστών ήταν η προεκλογική πλατφόρμα που δημιούργησε το ilioupolinews.gr για την ενημέρωση των Ηλιουπολιτών, ενώ ακολούθησαν θέματα επικαιρότητας.

Το ilioupolinews.gr συνεχίζει την ενημέρωσή σας ψύχραιμα και έγκαιρα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν νέες δυνατότητες στο site, τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τις επιχειρήσεις της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ