Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Έρχονται Ποδηλατικές Δράσεις Ενόψει Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Έρχονται Ποδηλατικές Δράσεις Ενόψει Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Σημαντική Ενημέρωση: Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα ποδηλατικά δρώμενα ενδέχεται να ακυρωθούν λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.


Σειρά δράσεων για την πράσινη κινητικότητα σχεδιάζει ο Δήμος Ηλιούπολης με αφορμή την διεξαγωγή της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που θα διεξαχθεί μεταξύ 16-22 Σεπτεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Δήμος Ηλιούπολης σχεδιάζει μία μεγάλη ποδηλατοδρομία σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, χωρίς ωστόσο να έχει προκαθοριστεί ή ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία. Αρωγός στην πρωτοβουλία είναι και η ποδηλατική ομάδα της πόλης, η οποία πάντα υποστηρίζει παρόμοιες δράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, επικρατέστερες ημερομηνίες για το ποδηλατικο δρώμενο στην πόλη είναι το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτεμβρίου.

Στόχος των δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης στον αστικό ιστό καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους. Πέρυσι, στην δράση συμμετείχαν 86 ελληνικές πόλεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ