Facebook Pixel

Τοπικα

Έρευνα Spitogatos: Στις 5 Καλύτερες Συνοικίες Για Διαμονή Η Άνω Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρευνα Spitogatos: Στις 5 Καλύτερες Συνοικίες Για Διαμονή Η Άνω Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

Ψηλά στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων σχετικά με τις καλύτερες περιοχές για να κατοικεί κάποιος βρίσκεται η Άνω Ηλιούπολη, σύμφωνα με μετρήσεις της γνωστής πλατφόρμας ακινήτων «Spitogatos».

Πρόκειται για πανελλαδική έρευνα σε 10.000 χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι αξιολογούν διάφορες περιοχές της χώρας σε σχέση με κριτήρια που επηρεάζουν τη διαμονή σε αυτές. Για παράδειγμα, μερικά από τα κριτήρια είναι η πρόσβαση σε πάρκα, σχολεία, μέρη αναψυχής, η ευκολία παρκαρίσματος, η φιλικότητα των υποδομών για πεζούς και κατοικία, η πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες συνοικίες ανά την στην Αθήνα, η περιοχή της Άνω Ηλιούπολης έρχεται 4η στις προτιμήσεις των χρηστών, με 1η την Κάτω Γλυφάδα, 2η το κέντρο της Νέας Σμύρνης και 3ο το Καλαμάκι, ενώ στην 5η θέση ακολουθεί το Κολωνάκι, στην 6η η περιοχή πέριξ ου Χίλτον, στην 7η το κέντρο της Αργυρούπολης, στην 8η το Παγκράτι, ενώ την πρώτη δεκάδα κλείνουν η Άνω Γλυφάδα και το κέντρο των Βριλλησίων.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της πλατφόρμας, η τιμή ανά τετραγωνικό στην άνω Ηλιούπολη για πώληση κυμαίνεται στα 2.889 ευρώ, ενώ για ενοικίαση στα 8,1 ευρώ/τετραγωνικό, τιμή που είναι η χαμηλότερη σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες των συνοικιών που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα.

p1 600x600 1 Έρευνα Spitogatos: Στις 5 Καλύτερες Συνοικίες Για Διαμονή Η Άνω Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ