Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Αήθης Επίθεση Στα Toπικά ΜΜΕ Της Ηλιούπολης Από Τους “Συνεργούς Με Την Ηλιούπολη”

Χαρακτηρίζει “Καλικάνταζαρους που διαδίδουν fake news” τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αήθης Επίθεση Στα Toπικά ΜΜΕ Της Ηλιούπολης Από Τους “Συνεργούς Με Την Ηλιούπολη”

Γράφει ο Γ. Καραμαγκάλης, δημιουργός του ilioupolinews.gr

Νέα ήθη φαίνεται πως έφερε η νέα δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, οι παρατάξεις που απαρτίζουν τη δημοτική αρχή έχουν δημοσιεύει τρείς ανακοινώσεις κατά των media σε διάστημα 6 μηνών.

Ποτέ ξανά στο παρελθόν δημοτική αρχή δεν είχε προβεί σε ανακοινώσεις σπίλωσης των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ακόμα και σε περιόδους που ο άνεμος “δεν φυσούσε ευνοϊκά” και δέχονταν σκληρή κριτική, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Λόγος για την ανακοίνωση των “Συνεργών με την Ηλιούπολη”, η οποία χαρακτηρίζει τα ΜΜΕ στην Ηλιούπολη ως “Καλικάντζαρους” που “διαδίδουν fake news”, σε μια προσπάθεια φίμωσης τους. Η ανακοίνωση των Συνεργών έγινε με αφορμή τις αποκαλύψεις για συνέχιση των εργασιών στον προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, παρά τις μηνύσεις.

Τρεις δημοσιογράφοι ανεβήκαμε στον Προφήτη Ηλία τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία για τη συνέχιση των εργασιών, ωστόσο μάλλον τα τούβλα και τα οικοδομικά υλικά που βρέθηκαν ξαφνικά στο σημείο δεν είναι αρκετά για να πείσουν τους Συνεργούς για τη συνέχιση των εργασιών. Μάλιστα, οι Συνεργοί ως συμπλολίτευση είχαν δεσμευθεί για το κλείσιμο της πόρτας στον λόφο του προφήτη Ηλία, ωστόσο και οι 3 δημοσιογράφοι την βρήκαμε ορθάνοιχτη, με τον λοφο να είναι ξέφραγο αμπέλι σε πιθανά οχήματα με εργάτες, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Στασινόπουλου για προάσπιση της νομιμότητας.

Οι Συνεργοί επιτίθεται στα δημοκρατικά ΜΜΕ της Ηλιούπολης, ξεχνώντας τον αγώνα που  αυτά έχουν δώσει κατά της αυθαιρεσίας στον προφήτη Ηλία και φυσικά λησμονώντας πως οι “Καλλικάντζαροι” είναι αυτοί που τους έδωσαν αφιλοκερδώς (όπως όφειλαν) χρόνο προβολής στα site τους, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα, οι Συνεργοί προχωρούν και σε συστάσεις και υποδείξεις προς τα ΜΜΕ της πόλης για το πως θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, κατηγορώντας τα εμμέσως επειδή προβάλλουν εικόνες από την απαράδεκτη εικόνα με μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά σε δρόμους της πόλης. Μάλλον ξεχνάνε τις δημοσιεύσεις στο Facebook πριν αναλάβουν την αντιδημαρχιακή καρέκλα:

Η ανακοίνωση των Συνεργών αναφέρει επίσης: “Μόνες αλλαγές (που διαπιστώσαμε στον προφήτη Ηλία, είναι) μια εμφανής τακτοποίηση του χώρου κι ένα συμμάζεμα στα υλικά”. Μάλλον άρχισαν οι εκπτώσεις στην τήρηση της νομιμότητας, κύριε Στασινόπουλε, αφού μας ενημερώνετε οτι δεν είναι πρόβλημα τα οικοδομικά υλικά στον προφήτη Ηλία.

Οι “Συνεργοί” επέλεηαν να συμμετέχουν στη δίοικηση και τα τοπικά ΜΜΕ οφείλουμε να σας ελέγχουμε σκληρά, όπως ορίζει η δημοκρατία και η λογοδοσία. Η πόλη έχει σπουδαιότερα προβλήματα να λύσετε, από το να ασχολείστε διαρκώς με τα τοπικά ΜΜΕ.

Δημοσιογραφία είναι να δημοσιευεις ιστορίες που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευθούν. Ελπίζουμε να μην μεταπηδήσατε τόσο γρήγορα στην πλευρά των “κάποιων”, φίλοι Συνεργοί. Μία καρέκλα, δεν φέρνει την άνοιξη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αήθης Επίθεση Στα Toπικά ΜΜΕ Της Ηλιούπολης Από Τους “Συνεργούς Με Την Ηλιούπολη”
  1. Ο/Η Ελεν λέει:

    Ζουμε σε αλλο δημο μαλλον …δεν ανηκω σε αυτη την παραταξη αλλα κακα τα ψεματα ο δημος ηλιουπολης αλλαξε απο οταν αποχωρησε ο γεωργακης…πηραν ολα την κστω βολτα…τοσα τοσα χρονια μετα ποση δουλεια χρειαζεται εινα εμφανες.ας σταματησει αυτο ομως με τις παραταξεις γιατι ολα γινονται για την κσρεκλα.
    Ο ενας κατηγορει τον αλλον και στη μεση οι δημοτες..επιτελους ας γινει κατι για το δημο..και παψτε να γρσφεται οτι σας κατεβαινει απλα για να γραψεται…μας κουρασατε δεν μας νοιαζει πια ας γινει κστι για την πολημας…..εδω ζουμε ολοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ