Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επίθεση Με Πέτρες Και Κροτίδες Στην Αποστολή Της Ηλιούπολης Στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επίθεση Με Πέτρες Και Κροτίδες Στην Αποστολή Της Ηλιούπολης Στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

Πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδίου Πανιώνιος-Ηλιούπολη στη Νέα Σμύρνη, με χούλιγκαν να επιτίθενται στην αποστολή του «ΗΛΙΟΥ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, οπαδοί των νεοσμυρνιωτών κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας κροτίδες και πέτρες σε ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης αλλά και στον πάγκο της ομάδας, ενώ κινήθηκαν επιθετικά και προς την εξέδρα των επισήμων, όπου φιλοξενούνταν εκπρόσωποι της διοίκησης.

Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας, η φιλοξενία της διοίκησης του Πανιωνίου ήταν υποδειγματική, ωστόσο μερικοί θερμοκέφαλοι δυναμίτισαν το κλίμα, προκαλώντας επεισόδια.

Τα video έχουν ήδη διαβιβαστεί στον επόπτη αγώνα, με τον Πανιώνιο να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω των επεισοδίων, ενώ η αποστολή της Ηλιούπολης έμεινε για αρκετή ώρα κλεισμένη στα αποδυτήρια προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών και του τεχνικού team.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ